Hautajaiskuvaus

Hautajaiset ovat yhden elämän päätöshetki. Se on arvokas ja tunteellinen tilaisuus. Joskus suru on niin suuri, ettei siunauspäivästä jää juuri muistikuvia, mutta ehkä haluat palata päivään myöhemmin kuvien kautta. Ammattikuvaajan palkkaaminen hoitamaan hautajaiskuvaus voi olla hyvä ajatus. Hän osaa olla mahdollisimman huomaamaton. Itse vältän salaman käyttöä viimeiseen asti, jotta se ei häiritse arvokasta tilaisuutta. Kappelit ja kirkot ovat usein hämäriä ja siksi kuvat tärähtävät helposti, jos kuvauskalusto ei ole sopiva. Myöskään monen ihmisen ei ole sopivaa nousta paikaltaan etsimään hyvää kuvakulmaa. Ja vielä, on hyvä antaa kaikkien omaisten surra ja keskittyä tilaisuuteen.

Hautajaiskuvaus kattaa koko tilaisuuden kappelista tai kirkosta aina haudalle asti. Sen hinta on 175€, sisältäen 70 paperista valokuvaa koossa 10x15cm.

Erikseen voidaan vielä sopia muistotilaisuuden kuvaamisesta. Sen hinta on 90€/tunti, sisältäen 30 kpl kuvia / tunti koossa 10x15cm. Aika usein kaksi tuntia on sopiva määrä kuvausta muistotilaisuudessa.

Lisäkuvat koossa 10x15cm ovat 0,85€/ kpl.

Myös kuvatiedostot voit ostaa pakettina hintaan 50€. Se sisältää kevyen seulonnan läpi käyneet ja käsitellyt tiedostot kuvauksesta.

Valokuvaamolla voit teettää myös muistokuvan. Taustaa voidaan tarvittaessa rauhoittaa esimerkiksi sumentamalla.

Tästä löydät muut hinnastomme hinnat